Inicio > Restaurant > 173 Rooftop, la terrassa de l’Hotel Crowne Plaza Barcelona

173 Rooftop, la terrassa de l’Hotel Crowne Plaza Barcelona

Voleu descobrir un pla ideal per aquest estiu? Estigueu o no de vacances, si us agrada el bon ambient, les tapes, i la música en directe, aquest post us interessa.

Avui ens acompanyareu per un recorergut a la terrassa 173 Rooftop, de l’Hotel Crowne Plaza Barcelona, per descobrir com mariden la gastronomia amb postes de sol espectaculars i bona música. Aquest hotel, ubicat ben aprop de La Fira (de Plaça España), obre les portes de la seva terrassa als barcelonins amb dues propostes molt interessants:

  • Les 173 Sunset Sessions: els vespres de dimecres, divendres i dissabte, trobareu música en directe per acompanyar la seva proposta gastronòmica.
  • O podeu optar per donar-vos tot un homenatge i gaudir d’un esmorzar d’hotel, amb vistes. Allí se us inclourà tot el que veieu a la imatge per 25€/pax.

Què recomanem de la carta de la terrassa 173 Rooftop?

Per començar us recomanem compartir-ho tot i demanar 3 tapes per cada dues persones (4 si aneu amb molta gana). Les raccions són generoses i no us quedareu amb gana.

La carta es basa en tapes clàssiques, ben executades i amb bon producte, on l’ambient i la música en directe hi dóna un plus. Voleu conéixer els nsotre preferits?

  • La taula de formatges i pernil d’aglà val molt la pena. El pernil és de molta qualitat, i els formatges estan prou bne seleccionats: un de més cremós, un semicurat i un curat. Són pels que els agraden els formatges.

  • Les seves Patates braves poden ser també un bon inici. Salsa amb un puntet picant, no massa, però amb la patata ben cuinada. També us serviran si voleu anar a la terrassa a prendre una copa i picotejar algo, activant el modo Afterwork.

  • Si voleu un plat refrescant, el seus Ceviche de peix blanc serà una bona opció, poc àcid, bastant apte per tots els públics.

  • El Pop sobre una base de patata amb pimentó de la Vera és una imprescindible. Està cuinat al punt, ben tendre i gustós.

  • Els Bunyols de bacallà són un encert assegurat. No us espereu un farcit amb un record al peix; aquí hi trobareu un farcit 100% de bacallà, ben intens.

  • I si sou dels que quan aneu de tapes us agraden uns bons Peixets fregits, aquesta última tapa és la vostra. Peixets i calamarts fregits; puntualitzem, amb un bon fregits.

  • Després de totes aquestes tapes, vam acabar bastan plens, així que la nostra millor opció de postres, va ser acabar amb un taula de fruita del temps.

Quina és la millor ocasió per visitar la terrassa 173 Rooftop?

Amb amics, amb parella, amb companys de feina per un Afterwork, … Tot aquell del vostre entorn que sàpiga gaudir de les millors terrasses de Barcelona, gaudirà d’aquest espai. I, si a més a més, li agrada picar unes tapes, haureu encertat; li haureu ensenyat una terrassa poc concorreguda (encara) per locals, però amb un gran potencial.

Com és el servei dela terrassa 173 Rooftop?

Ràpid, amable, … Un servei d’hotel de 4 estrelles superior. Impecable.

BON PROFIT!!!

173 Rooftop, Crowne Plaza Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.