Inicio > Restaurant > Antica Pizzeria Da Michele Barcelona

Antica Pizzeria Da Michele Barcelona

Descobrim l’Antica Pizzeria Da Michele, una pizzeria 100% napolitana. L’original va obrir el 1870 al centre de Nàpols, i n’és una de les més concorregudes. En els últims anys ha anat expandint-se, primer per Itàlia (a Milà i a Roma) i després fora. La de Barcelona va ser la primera  que es va obrir fora del seu país natal. Arriben mantenint la seva essència original al màxim, amb una carta curta d’Antipasti i 5 pizzes; poques, però alguna més que el restaurant original que només en tenia 3.

Per poder mantenir el seu ADN i sabors exactes, porten tots els ingredients necessaris per elaborar les pizzes des de Nàpols, i, evidentment, tot s’elabora segons les receptes tradicionals del restaurant: massa fina, forn de llenya -la qual des de Napols per mantenir l’aroma exacte-, fior di latte, … Tots els detalls estan 100% cuidats.

El forn de llenya està a la vista, i si sou curiosos podreu descobrir alguns dels trucs per saber fer una pizza de déu. Sabeu quanta estona està una pizza al forn? Doncs menys d’un minut, uns 50 segons. A més a més, el pizzaiolo deixa la massa moooolt fina, únicament amb les mans, i després hi col·loca tots els ingredients. Això sí, mai sabreu el punt clau: la recepta de la massa.

Com ja us avançàvem, a la seva carta no trobareu una llarga llista de pizzes, però hi trobareu les més tradicionals i cuinades de forma excel·lent. Les nostres recomanacions de la Pizzeria Da Michelle?

  • La Marinara: amb tomàquet, orenga i all.
  • La Margheritta: amb tomàquet, mozzarella fior de latte, albahaca i pecorino.
  • Il Calzone: amb cicoli, salami de cochinillo negre casertano, mozzarella fior de latte, ricotta, pecorino i pebre negre.

Sorprén lo súmament bones que estan aquestes pizzes utilizant tant pocs ingredients. I jo ho sento, però els italians ja et poden explicar milongues de que si el producte ve d’aquí o d’allà, ells tenen una mà o màgia especial per convertir aquests ingredients en autèntiques meravelles (a part de no revelar el secret de la massa).

El punt i final, el podeu posar amb les postres, que veureu que no tenen desperdici. Com toca, amb bona xocolata pel mig.

El local és informal i gran, amb bastantes places, ideal per una trobada entre amics. Però tot i així, us recomanaríem reservar per garantir que podreu tastar aquest petit tresor napolità.

Si els voleu visitar els trobareu al Carrer Consell de Cent 336, en ple Eixample barceloní.

 

BON PROFIT!!!

 

Antica Pizzeria Da Michele Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.