Inicio > Restaurant > El Gran Hotel La Florida Barcelona

El Gran Hotel La Florida Barcelona

El Gran Hotel La Florida, un 5 estrelles gran luxe, és, sense cap mena de dubte, un dels millors hotels de Barcelona, tant per allotjar-s’hi (qui s’ho pugui permetre) com per anar a disfruta de la gastronomia de la seva terrassa (amb preus més assequibles).

Com podeu intuir, avui agafem el cotxe i pugem fins al Tibidabo per gaudir de la proposta gastronòmica de Les Terrasses Bar & Lounge, la terrassa i restaurant informal d’estiu d’aquest luxós hotel. 

No és la primera vegada que hi anem. Les seves vistes, una oferta gastronòmica acertada, un estil clàssic de base però modernitzat,… Ens encanta. I no podem oblidar-nos del soroll de la muntanya russa del Tibidabo de fons, que acompanya les estades a la terrassa.

Aquest any, la seva terrassa ha transformat la seva oferta gastronòmica, amb una carta d’aire mariners a preus molt justos si tenim en compte tot el seu entorn.

Entrem en detall?

 

Què recomanem de la carta de la terrassa del Gran Hotel La Florida?

La seva carta està formada per una sèrie de tapes per anar obrint boca, on hi trobem grans clàssics com les braves, unes croquetes, o una ensaladilla; seguidament, trobem una selecció de frescos, amb un parell d’amanides, un steak tartar i una selecció de marisc; els segueix una selecció d’arrossos, curta però amb molt bons resultats; una secció de carn, pels que això del peix no els hi vagi massa; una selecció de peix fresc que és impagable; i, finalment, les postres. 

Podeu consultar la seva carta aquí.

Us recomanaríem començar picant un parell o 3 de plats, i seguir amb un arròs o peix a la brasa. Nosaltres, per exemple vam començar amb unes Croquetes de pernil, excel·lents; uns Calamars de platja amb gingebre, amb un arrebossat suau i el toc subtil del gingebre arrodonint el plat; els entrants els vam acabar amb unes Escopinyes al vapor, perfectes, ven carnoses, de qualitat.

 

Vam seguir amb un Arròs negre de calamarsets, on es notava de base una bona mà pels arrossos, un suquet treballat i bon producte. Bàsics que costa trobar a Barcelona!

De postres vam optar cadascú per un dels seus pastissos casolans: un Pastís de formatge i fruits vermells, i un Pastís de pastanaga amb gelat de nous de macadàmia.

Quina és la millor ocasió per visitar Les Terrasses del Gran Hotel La Florida?

Tot i que si hi aneu amb amics o familiars, segur que ho disfruteu. Per nosaltres, Les Terrasses del Gran Hotel La Florida són un lloc per anar-hi amb parella i gaudir d’una nit romàntica. 

A mi no m’agraden massa les terrasses al migdia, i menys en èpoques encara caloroses. Però els vespres i nits d’estiu en aquella terrassa, on t’acompanya una bona brisa, és un dels nostres imprescindibles de cada estiu. Perquè sí, no és la primera vegada que hi anem.

 

Com és el servei de Les Terrasses del Gran Hotel La Florida?

Com mana un hotel de 5 estrelles com aquest. Impecable. Atent, sense molestar, donant les recomanacions adients a cada client i servint els plats al ritme ideal perquè el sopar no tingui interrupcions però tampoc s’acumuli tot a la taula. 

 

BON PROFIT!!!

Les Terrasses Lounge & Bar, Gran Hotel La Florida, Barcelona

  • Web: http://www.hotellaflorida.com/
  • Instagram:
  • Direcció: Ctra. de Vallvidrera al Tibidabo, 83-93, 08035 Barcelona
  • Telèfon:  +34 932 59 30 00
  • Horari: des de l’hora del vermut al sopars.
  • Preu: €€€ (aprox 35 per persona)
  • Servei: 10/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.