Inicio > Restaurant > Beryti Bistro Barcelona

Beryti Bistro Barcelona

Ens n’anem al cor de Gràcia per descobrir l’autèntica cuina libanesa de la mà de la Pamela y la Cindy i el seu restaurant Beryti Bistro. Elles s’han encarregat de portar a Barcelona tota l’energia i bona vibració de Beirut, ciutat que dóna nom al restaurant, començant aquest petit projecte personal que a nosaltres ens va deixar una mica bocabadats.

Proposen una cuina sana i molt senzilla, plena de vegetals, cereals, espècies i, el més important, en paraules de la Cindy, sabors que  surten del cor.

La carta és una petita pissarra que varia pràcticament cada dia. En general, tot són platets senzills de compartir que podríem dividir de forma clàssica entre entrants, principals i postres. Voleu conèixer tots els detalls dels plats que vam tastar en la primera visita?

Els millors plats de la carta de Beryti Bistro

Us recomanem començar amb algun dels seus entrants, generalment suaus, gustosos i amb cert record mediterrani.

 • El Fattoush és una amanida de tomàquet, raves, cogombre i salsa de xarop de mora, vinagre de poma i una barreja d’herbes a base de farigola.

 • Una altra amanida molt refrescant és la Feta Teta, una recepta de l’àvia de la Cindy, que té com a base el formatge feta.

 • El Mutabal d’albergínia és el millor que hem tastat, sense cap mena de dubte, i us podrà servir per anar obrint boca.

 • El Kechek és un plat típic de les muntanyes libaneses. Es fa amb un cereal similar al kuskus, iogurt, tomàquet, ceba i oli. Té un gust peculiar, diferent del que estem acostumats, però a nosaltres ens va encantar, i considerem que seria imprescindible tastar-lo.

 • Si voleu tastar un plat de gustos que us siguin més habituals, però amb un toc diferent, tasteu els seu Hummus amb carn.  No us sé dir amb qué està macerada exactament la carn, però la combinació és ideal.

 

Si passem als plats principals, més contundents, us recomanem tant el Sujok, una mena d’estofat de carn a base de tomàquet i llimona, o el Musakhan de pollastre,  el qual es cuina amb ceba i es serveix amb iogurt gelat.

 

 

Finalment, no podeu acabar sense tastar un Knefe, unes postres similars a un pudding, que posaran un bon punt i final a la vetllada.

 

El local de Beryti Bistro

El local té dues plantes. A la planta baixa trobareu la barra i alguna taula. Al segon pis, enmig d’una decoració minimalista, industrial i amb molta fusta, hi trobareu també diferents taules i petits racons, cadascun més encantador que l’anterior.
La decoració i la gastronomia creen un ambient informal, ideal per aquells afterworks que s’allarguen picant alguna cosa i sopars i dinars amb amics.

 

BON PROFIT!!!

Beryti Bistro, Barcelona

 • Instagram: https://www.instagram.com/berytibistro/
 • Direcció: Travessera de Gràcia, 228, 08024 Barcelona
 • Telèfon:  +34 677 16 11 55
 • Horari: De dilluns a dissabtes, de 12.00h a 16.00h i de 20.00h a 00.00h. Diumenge tancat.
 • Preu: €€ (20€/persona máxim)
 • Servei: 10/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.