Inicio > Restaurant > Sant Martí Restaurant

Sant Martí Restaurant

Avui ens movem cap al barri de Sant Martí per descobrir un restaurant que és un petit tresor: Sant Martí Restaurant. Que no us faci mandra, que amb el metro esteu a tan sols 20 minuts des del centre, un trajecte bastant curt pel que és Barcelona.

Sant Martí és un interessant restaurant que ens va sorprendre amb una cuina mediterrània a base de receptes tradicionals que es transformen amb petits tocs d’avantguarda.

Conten amb una carta tradicional, amb entrants i principals, amb plats com el Bacallà confitat al pil pil de «ceps» i fesols de Santa Pau o una Hamburguesa de vedella al foie amb bolets saltejats. No obstant, també us trobareu amb una carta de tapes amb raccions perfectes per compartir l’essència gastronòmica del restaurant.

Com és la carta del Restaurant Sant Martí?

Esteu preparats? Esperem que aquest restaurant us sorprengui tant com a nosaltres. Si ens voleu acompanyar en el recorregut de la seva carta, prepareu-vos. Nosaltres us deixem les nostres recomanacions, basades en la carta de tapes que és en la que ens vam centrar en la nostre visita.

Aquest petit aperitiu és ideal per anar obrint boca i descobrir que darrere de la carta hi ha molt bon producte, un dels altres punts forts del restaurant.

La seva versió de les Patates braves ens van agradar. Surten de l’estil més clàssic en forma, però mantenen tota l’essència en aquest format més gastronòmic, gràcies al bon allioli i a la salsa brava de la casa.

Amants de les Croquetes, aquí també podreu gaudir-les. Demaneu un assortiment i a disfrutar. Totes són casolanes, i amb combinacions ben interessants.

El seu Ou a baixa temperatura sobre cremós de patata i peus de porc cruixents està espectacular. No sabeu com vam gaudir amb aquest plat i lo ben executat que està. Sense cap mena de dubte, és un must  de Sant Martí Restaurant.

Una altra gran sorpresa de la nit va ser la Pota de pop de Galícia, adobada a l’estil Andalusia i amb un allioli suau. Un altre plat d’execució excel·lent, on el pop està súmmament tendre i l’adobat característic ajuda a sortir de les versions més clàssiques d’aquest plat. En aquest cas, es tracta d’un dels entrants de la carta normal, no de tapes.

Un bon àpat com aquest no pot acabar sense unes bones postres. A nosaltres ens va agradar bastant la seva Torrija tradicional acompanyada amb gelat de vainilla. No em digueu que no se us fa la boca aigua de veure-la.

Com és el local del Restaurant Sant Martí?

El Restaurant Sant Martí brilla pel caliu del personal, que es completa amb un ambient acollidor i informal. La decoració és clàssica i molt cuidada. El restaurant és gran i ampli.

Per cert, així com amb transport públic és ràpid, si aneu amb cotxe, conteu que a la zona no és massa senzill aparcar, tot i que en general tot l’aparcament és grauït. Aneu amb temps.

BON PROFIT!!!

 

Sant Martí Restaurant, Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.