Inicio > Restaurant > El restaurant FIRE, de l’Hotel W Barcelona, presenta el menú Heat Wave by Carlotta Delicato

El restaurant FIRE, de l’Hotel W Barcelona, presenta el menú Heat Wave by Carlotta Delicato

Allarga l’estiu amb el menú Heat Wave by Carlotta Delicato al restaurant FIRE de l’Hotel W Barcelona i gaudeix de la bona gastronomia dels hotels de la ciutat

Últimament veig molta gent acomiadant-se de l’estiu, en una semi-depressió per tornar a treballar. Jo m’he proposat gaudir del bon temps del cap de setmana i fer que aquest estiu s’allargui el màxim, independentment que hàgim tornat a treballar. Ja hem tingut un any prou estrany, com per reduir aquesta temporada abans d’hora!

En aquesta cerca de plans per allargar l’estiu, ens vam topar amb el menú de caps de setmana que ha preparat Carlotta Delicato, xef executiva de FIRE Barcelona, on es poden tastar els seus plats preferits de les brases de FIRE.

Una proposta clara, sense grans complicacions i pensada perquè el nostre únic focus sigui gaudir de l’ambient i la gastronomia d’aquest hotel emblemàtic de l’skyline barceloní. Un trobareu la bona brasa del restaurant, acompanyada de bon vi i un final amb ritme a la terrassa WET Deck fent un còctel mentre gaudiu de la brisa marina barrejada amb els ritmes refrescants de la música de la terrassa.

Si d’entrada us està agradant la idea, seguiu llegint i us ensenyarem els plats del menú que vam demanar nosaltres i què ens van semblar.

Heat Wave Menú by Carlotta Delicato – W Hotel Barcelona

Començareu amb un Duo d’ostres, una al natural i l’altre a la brasa, ben acompanyades d’una copa de Veuve Clicquot. Si us sóc sincera, sóc bastant heater quan es tracta de cuinar les ostres, i és que per mi com millor estan és crues, al natural, sense grans floritures. Però en aquesta ocasió, he de dir que l’ostra a la brasa estava espectacular, mantenia l’intens sabor a mar i la textura característica de les ostres, i s’hi sumava suaument el gustet de la brasa.

L’ostra al natural, boníssima. Ja veieu a les imatges que eren ostres de bona mida.

Després serà el torn dels entrants, on teniu dues opcions per escollir. Nosaltres vam optar per agafar-ne un cadascú i no us sabria dir quin ens va agradar més.

El Porro a la brasa amb salsa romesco i les seves cendres està espectacular, però potser és un sabor al que estem més habituats.

El Carpaccio de síndria a la brasa amb formatge vegà i ruca ens va trencar els esquemes. Semblava un carpaccio de carn, amb una textura brutal; un plat també de 10.

Si passem als plats principals, ens trobem amb 4 opcions sense suplement i 3 amb suplement. Nosaltres vam optar per l’Arròs melós d’ànec al forn i el Bacallà amb salsa de mantega, llimona i tàperes i unes bones patates fregides.

El bacallà és una aposta assegurada: bon producte i brasa és sinònim d’èxit. Però l’arròs d’ànec? Ma-re-me-va! Estava impressionant i us asseguro que és un must sí o sí del menú.

I finalment, arriba el moment de les postres. Aquí també teniu dues opcions fantàstiques i la meva recomanació seria que n’agaféssiu una de cada i les compartiu. Sincerament, no us sé dir quin em va agradar més, si la Tarta Tatín de poma amb crema anglesa i gelat -només el nom ja fa salivar- o el Cheesecake caramel·litzat d’albercocs -original i molt cremós-.

Ara seria el moment d’anar a la terrassa Wet a fer uns còctels. Nosaltres el dia que hi vam anar estava plovent, així que aquest punt el vam deixar pendent… Però ja sabeu, així tenim una excusa més per haver d’allargar l’estiu!

Si us ha agradat el que heu vist, comentar-vos que el menú costa 45€/persona, i inclou la copa de cava i dues copes de vi Marqués de Riscal (negre o blanc) per acompanyar l’àpat. I recordeu, el menú està disponible els dissabtes i diumenges de les 13h a les 17h al restaurant FIRE i de les 17h fins que el cos aguanti podeu estar a la terrassa WET Deck.

I amb aquesta entrada donem per inaugurada la nova temporada del blog. Ens veurem per aquí mínim un cop per setmana, gaudint de la gastronomia.

BON PROFIT!!!

Restaurant FIRE, Hotel W Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *