Inicio > Notícies > Granja Torres: la botiga online del Pota Blava

Granja Torres: la botiga online del Pota Blava

Granja Torres va aprofitar el confinament per començar a oferir un servei de comandes online que se servie a domicili. L’èxit a desenvocat en un eCommerce de producte fresc i elaborat a la seva pròpia granja, un projecte recolzat pel Consell Regulador del Pollastre i el Capó del Prat, i la col·laboració d’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat).
A través de la web www.granjatorres.com es podrà comprar pollastre Pota Blava,gallina, polleta, capó de Raça Prat i ous, a més d’una gran varietat de productes càrnics i d’aviram, com pollastre de corral, conill, gall d’indi o hamburgueses.

 

 

A més a més, compten amb productes elaborats, on l’estrella seran els de Pollastre Raça Prat. Així podreu tastar de forma senzilla, ràpida i divertida el Pota Blava (que no es caracteritza per ser un pollastre fàcil de cuinar): croquetes, lassanya, canelons i un rostit cuinat a l’estil tradicional.

 

 

En temps de crisi sanitària, s’ha posat en valor l’aposta de la ciutadania per una alimentació saludable i equilibrada, per aquest motiu Granja Torres aposta pel producte de proximitat completant la seva oferta amb una selecció de verdures de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat.

 

 
Granja Torres, un projecte amb futur
La família Torres, des de fa més de trenta anys, es dedica a la cria i comercialització dels pollastres de la raça catalana del Prat, coneguts també com a Pota Blava, un animal amb més de cent anys d’història al territori del Prat de Llobregat.

 

 
El Pota Blava, un producte únic
Evoca els pollastres d’abans, ben criats i naturals, amb una carn rica en proteïna i poc contingut en greixos. La seva reputació ha estat possible gràcies al treball dels avicultors i pagesos que van recuperar i conservar la raça d’aviram tradicional i mediterrània. És una de les úniques races d’aus de corral que ha sobreviscut sense patir encreuaments amb estirps híbrides, amb una alimentació basada en un pinso amb més de 65 % de cereals, i una duració mínima de criança de noranta dies, encara que la Granja Torres treballa amb Pota Blava de fins a 120 dies.
Les mans dels restauradors i restauradores de la comarca del Baix Llobregat han aconseguit que aquest producte sigui protagonista d’una proposta gastronòmica basada en el producte local i amb personalitat pròpia a la comarca.

 

Si voleu gaudir-lo a casa vostra, ja sabeu on trobar-lo!
BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.