Inicio > Restaurant > Restaurant Centfocs Barcelona

Restaurant Centfocs Barcelona

Com costa trobar un bon restaurant a Barcelona a bon preu, veritat? Coneixíem el restaurant Centfocs pel seu menú de migdia que fan entre setmana, que són del millor que podreu trobar en relació qualitat-preu a la zona. Quan vam tenir l’oportunitat de visitar-lo durant el vespre, tastant la seva carta, vam veure que no canviava. Us n’expliquem tots els detalls a continuació.

Els fogons de Centfocs fa molt de temps que estan en marxa. Sent fidels al receptari tradicional, compten amb una carta d’inspiració catalana i mediterrània, que incorpora els imprescindibles de la nostra gastronomia, que fan seus potenciant les elaboracions pròpies, els bons fondos i sofregits i preparant totes les salses ells mateixos.

Entre els seus plats estrella es trobarien el Foie, que elaboren ells mateixos, els calamarsets saltejats, la seva paella o el Xai cuinat a baixa temperatura.

Compten amb diferents opcions de menú: podreu demanar a carta o aprofitar el menú de migdia, menjant-lo al restaurant o demanant-lo Take away, una forma ideal de portar el restaurant a casa o a l’oficina que han potenciat arran d’aquesta nova situació.

Us trobareu amb un ambient elegant, sobri i ampli, que pot ser perfecte tant per àpats amb família, parella o amics.

Voleu saber el que més ens va agradar? Us portem les nostres recomanacions del restaurant Centfocs de Barcelona.

Recomanacions del Restaurant Centfocs

Si sou amants del pernil, podeu començar demanant els seus Encenalls de pernil ibèric tallats a mà, que ben acompanyat d’un bon pa amb tomàquet són un entrant ideal.

També us recomanem que tasteu els Pètals de foie amb reducció de Pedro Ximénez, que preparen ells mateixos i és un vici. No sé si a la imatge s’aprecia correctament, però la racció és més que generosa.

Un altre dels seus entrants estrella, que a més a més és ideal ara que comença a fer més fresqueta, són els Calamarcets saltejats amb ceba confitada i botifarra negra. Crec, que el meu entrant preferit.

Si sou d’aquells que han de demanar croquetes sí o sí com entrant, aquí les preparen de Pollastre al curry i són original i excel·lents. Presentades en forma quadrada, el curry li dóna un toc diferent, però no es menja el gust del pollastre.

El món dels plats principals és també d’alt nivell. Aquí tot es cuina al seu ritme, amb el xup-xup necessari i sense dreceres. A més a més, tots els principals porten una guarnició que juga amb diferents textures i contrastos de sabors, adaptats evidentment a cada elaboració.

La Cua de bou al vi negre de l’Empordà està espectacular. La veritat és que aquest és un plat que ens agrada demanar sempre que el veiem en un restaurant, ja que ben cuinat és menjar de Déus.

També vam tastar l’Espatlla de xai al forn a baixa temperatura, recomanats per la cambrera. Vam ser un encert total. La carn estava melosa i ben saborosa i lligava perfectament amb la compota de poma que l’acompanyava.

Els seus postres són casolans i no podeu obviar-los, us heu de guardar un raconet per ells. Podeu fer baixar el sopar o el dinar amb algun dels seus Sorbets, de llimona o mandarina. Particulament, sempre m’ha agradat més el de mandarina, menys àcid i menys habitual.

Si us agraden les emocions fortes, deixeu-vos anar amb el seu Brownie de xocolata negra amb gelat de vainilla. Brutal!


Si ja heu visitat el restaurant o heu provat algun dels seus menús (o ho feu gràcies a aquest article), no oblideu compartir-ho amb nosaltres deixant un comentari al final.

BON PROFIT!!!

  • Web: https://centfocs.com/
  • Carta: https://centfocs.com/index.php/entrants/
  • Direcció: Carrer de Balmes 16, 08007, Barcelona
  • Telèfon:  +34 934 12 00 95
  • Horari: de dimarts a diumenge de 13:00h a 15:45h i de 20:30h a 23:30h i dilluns de 13:00h a 15:45h
  • Preu: €€€ (30€/pp aproximadament a carta; menú del dia 13,90€)
  • Servei: 10/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *