Inicio > Restaurant > Cal Marc | Calendari d’Advent Menja’t Barcelona 2020

Cal Marc | Calendari d’Advent Menja’t Barcelona 2020

No ens podria fer més il·lusió començar el calendari d’aquest any amb aquest gran participant: Cal Marc Carnisseria 1902.

Cal Marc és una carnisseria i xarcuteria de Sant Feliu de Llobregat oberta des del 1902. Hi trobareu producte molta qualitat i tots els preparats els elaboren ells a diari. Des de fa uns mesos, que podeu fer les comandes online i ells us les porten a casa (enviaments nacionals).
Nosaltres estem sorpresos i encantats.

Doncs bé, pel calendari sortegen, ni més ni menys que un lot de 100€ en productes de la seva botiga. Això és un luxe que no podeu deixar escapar. A la imatge veieu el que vam rebre nosaltres, perfecte per preparar les receptes més nadalenques: un preparat per fer una sopa de Nadal amb pilota inclosa (ja us ensenyarem la recepta en uns dies), un rodó de vedella brutal (aquí teniu la recepta), uns embotits seus fantàstics, el Panettone de Dolce Gabana, unes galetes de xocolata boníssimes i un vinet dolç per acompanyar-ho tot.

Voleu al vostre? Aquí podreu participar a partir de les 7pm!

Tots els detalls del Calendari d’Advent d’aquest any aquí.

BON PROFIT!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.