Inicio > Restaurant > Restaurant Murivecchi | Calendari d’Advent Menja’t Barcelona 2020

Restaurant Murivecchi | Calendari d’Advent Menja’t Barcelona 2020

Segon dia de calendari i jo crec que tots estareu encantats de tenir per aquí al restaurant italià Murivecchi.

El Restaurant i pizzeria napolitana Murivecchi porta des del 2004 servint les seves pizzes i plats de pasta al costat de la Barceloneta. Les seves pizzes al forn de llenya i la seva pasta procedent de Gragnano (un dels punts on es fabrica la pasta de més qualitat) són els seus imprescindibles, però aquí també podreu tastar sabors italians que van més enllà, com el Vitello Tonnato, les albergínies Mbuttunate o una Cotoletta de vedella de 500 grams amb patates fregides, ou i tòfona que us farà saliVar.

A més a més, s’han fet ben forts amb tot el tema del take away, amb propostes tant interessants com el pack de 6 mini pizzes, ideal per poder tastar més varietat de la seva carta.

Els que participeu al calendari entrareu al sorteig d’un take away per dues persones que consistirà en 1 entrant, un pack de 6 mini pizzes i unes postres (guanyeu o no, demaneu el pastís Pan di Stelle, feu-nos cas). Important, és take away, no delivery.

Amb ganes de poder participar? Ens veiem a les 7pm a Instagram!

Tots els detalls del Calendari d’Advent d’aquest any aquí.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.