Inicio > Restaurant > Pescadea | Calendari Advent Menja’t BCN 2020

Pescadea | Calendari Advent Menja’t BCN 2020

Si no coneixíeu Pescadea, us alegrareu de fer-ho. Els paninis clàssics italians es reversionen en aquest local ha arribat amb força, i ho fa amb intensió de crear un nou ver. Preparat per «Pescadear»?

Fresh – Fish – Panini. O el que ve a ser Paninis de peix frescos. Fantàstics i diferents a la oferta que estem acostumats. Us trobareu amb productes frescos de molta qualitat, combinacions originals i gustoses i el mar present a cada mossegada.

A la seva carta, a més a més dels paninis que en són l’eix central, també trobareu alguns entrants per acompanyar-los, com tàrtars, carpaccios o alguns fregits, com unes bombetes de peix o el seu mix fregit que consta de Calamars fregits, seitons i gambot austral. També compten amb amanides súper completes que recorden a l’estil «poke bowl» tant de moda.

Si ens centrem en els seus paninis, el nostre preferit és el Bari, amb tàrtar de salmó noruec, Straciatella di Burrata, Guacamole, Senape a la mel i Chips de poma. No em digueu que no esteu salivant…

Si sou els guanyadors d’aquest sorteig, podreu guanyar un menú take away per dues persones que consistirà en un menú complet amb 2 dels seus panini a escollir, un fregit mixt i dues begudes (refrescos, aigua o cervesa).

Accedeix al sorteig aquí 

Tots els detalls del Calendari d’Advent d’aquest any aquí.

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.