Inicio > Restaurant > Club COC | Calendari d’Advent Menja’t BCN 2020

Club COC | Calendari d’Advent Menja’t BCN 2020

El cinquè dia el dediquem als canelons i les croquetes artesanes de Club COC. No podia faltar un comerç que té com lema «All you need is croquetas»,  i que coneixent-les ja a fons sabem que són fantàstiques. 

Aquest blog ens dóna moltes oportunitats, i conèixer les croquetes de Club COC n’és una d’elles. Estan espectaculars, ben intenses de sabor, moooolt cremoses, amb trossets i combinacions ben originals. Voleu saber les nostres preferides?

  • Les Xoriço picant, camembert i mel
  • Les de Trompetes de la mort i moniato
  • Les de Pernil ibèric
  • Les de Bacallà.

Ara també han començat a fer xurros de patates i canelons de molts tipus: els clàssics de rostit, de peus de porc i foie, de confit d’ànec amb tòfona, de llamàntol i bolets entre altres.  Nosaltres hem tastat els de rostit però si entreu al seu perfil podreu veure que tenen moltíssima varietat! 

En aquest cas, al calendari podreu guanyar un lot de productes COC que consistirà en una bandeja de canelons i una safata de croquetes. Us EN-CAN-TA-RAN!

Voleu al vostre? Aquí podeu participar.

Tots els detalls del Calendari d’Advent d’aquest any aquí.

BON PROFIT!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.