Inicio > Restaurant > La Folie American Experience | Calendari d’Advent Menja’t Barcelona 2020

La Folie American Experience | Calendari d’Advent Menja’t Barcelona 2020

El participant del dotzè dia és un local que va obrir les seves portes fa ben poc, i que ens han encantat per la seva originalitat i ambientació. Es tracta de La Folie American Experience, un local basat en la Llei Seca dels anys 20 del Estat Units, i que segueix el concepte de l’Speakeasy.

Es tracta d’un restaurant / bar «American Experience» que ofereix una àmplia oferta de plats i còctels per poder gaudir amb música i espectacles en directe. El punt principal de la seva carta són les hamburgueses, cuinades amb la tècnica de l’smashed la qual aporta un gust i textura molt saborosa; d’aquesta forma us trobareu amb unes hamburgueses espectaculars, amb combinacions originals i certs contrastos.

La nostra preferida? La Folie. amb brie, bacó, ceba caramel·litzada, foie i aroma de trufa blanca.

A més a més, també ofereixen uns packs de còctels que a nosaltres ens van semblar perfectes per poder acabar la nit a casa ara que hem d’anar a casa ben d’hora.

Si us sembla interessant, La Folie realitzarà 3 sortejos: un sopar al seu local, un lot Prèmium de còctels (imatge 2) per fer a casa i un lot bàsic de còctels per casa (imatge 3). Els dos lots caldrà anar a recollir-los al local.

Participa al sorteig (a partir de les 6pm).

Tots els detalls del Calendari d’Advent d’aquest any aquí.

 

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.