Inicio > Restaurant > Terrassa de l’Hotel Claris Barcelona

Terrassa de l’Hotel Claris Barcelona

Durant el Calendari d’Advent d’aquest any, ja us vam parlar breument de la nostra terrassa preferida de Barcelona: La Terrassa de l’Hotel Claris.

Podem afirmar sense equivocar-nos, que és una de les terrasses més acollidores i amb millor oferta gastronòmica que trobareu. Aquest restaurant gastronòmic el dirigeix el xef amb Estrella Michellin Aurelio Morales, amb Martín Muchnik al davant dels fogons. A la base del restaurant es troba la cuina mediterrània, elaborada amb productes frescos de temporada, que conformen una carta amb plats clàssics de la gastronomia espanyola, però modernitzats i amb algun toc personal del xef.

I sabeu quin és el millor maridatge dels seus plats? L’ambient relaxat de la terrassa, amb el terra ple d’afombres i la sala plena de vegetació, combinat amb la bona companyia que escolliu portar-hi.

Els nostres plats preferits de La Terrassa de l’Hotel Claris

L’última vegada que hi vam anar, com aperitiu tenien unes Croquetes de callos per perdre els sentits. Un arrebossat perfectament rodó i fi, amb un interior pràcticament líquid. Calia posar-lo sencer a la boca, mossegar, i gaudir de l’explosió de sabor en boca.


Els entrats que vam tastar, van ser, sense cap mena de dubte, els més destacats de tot el dinar. El Tàrtar de ventresca de tonyina vermella, ostres i matisos orientals (que es trobaven a la base del plat) va ser el punt perfecte per començar, una passada en boca. 


Vam seguir amb l’Arròs cremós de centolla amb perles de maionesa de Jerez, un plat d’un altra galàxia: el punt cremós de l’arròs era fantàstic, units a la intensitat i combinacions de sabors,… Mare meva, com estic patint recordant-ho… Si aneu al restaurant, i encara el tenen en carta, tasteu-lo.De segon vam demanar un Rèmol amb meunier cítrica, trinxat i anisats i un Filet de vaca gallega amb patates confitades amb la seva salsa. Dos senyors plats principals molt ben executats, ben tendres i on destacava, en cada cas, la qualitat del seu producte. Si hagués de quedar-me amb un, seria amb el Rèmol, per la seva senzillesa i textura perfectes.

<

I les postres varien de forma contant, així que us deixo amb les dues que vam tastar nosaltres, focalitzades en dos ingredients clau per nosaltres: la xocolata i el mango, amb diferents textures els dos. Un punt final dolç, necessari, i molt ben resolt.El més important…

Finalment, crec que també és important destacar que tenen una bona relació qualitat-preu. Aquest crec que és un dels principals reptes dels hotels de la ciutat: no sortir pensant que sí, el sopar ha estat bé, però car pel que era.

No és el cas. Dinar o sopar a la carta pot costar uns 80€ per persona, tot i que tenen un menú de migdia per 29€ molt aconsellable o un menú degustació per 65€, beguda a banda. Estarem d’acord que no és econòmic, però us assegurem que és un preu més que justificat i al nivell de restaurants de ticket mig similar. La bona gastronomia s’uneix l’ambient acollidor, elegant i calmat que es busca per una ocasió especial.

BON PROFIT!!!

Hotel Terrassa del Claris

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *