Inicio > Restaurant > Marisqueria MariscCo Còrsega

Marisqueria MariscCo Còrsega

Si encara us dura l’empatx de les festes nadalenques casi un mes després, us agradarà la proposta de la Marisqueria MariscCo, on els productes frescos cuinats al gust en són els protagonistes.

Al barri de l’Eixample de Barcelona trobem ​​MariscCo, un restaurant que ofereix una cuina mediterrània especialitzada en peix, marisc i arrossos de primera qualitat. Un pla sense cap mena de dubte per no tornar a menjar excessivament copiosos, seguir menjant de forma saludable però, això sí, gaudint-ne al 100%.

A MariscCo tu seràs el protagonista en el procés de selecció del producte i del seu cuinat. Un cop allí, escolliràs el peix o marisc (o els dos, aquí ja depèn del vici de cadascú) que més et vingui de gust a la seva parada i decidiràs com vols que te’l cuinin. El que mai canviarà serà la bona relació qualitat-preu dels seus productes, frescos del dia i cuinats al moment.

Com ja us hem avançat, la carta del restaurant i els seus plats donen un absolut protagonisme al peix i al marisc. Alguna de les opcions més recomanades són el Chanquete a l’andalusa, el llamàntol a la planxa, el turbot a la donosti i les petxines variades, la tonyina o el rap fresc a la planxa. Aquests se sumen als arrossos; les seves estrelles són l’Arròs caldós amb llamàntol i l’Arròs caldós d’escamarlans.

Un cop dintre al restaurant, us trobareu amb la cuina oberta, tota una declaració d’intencions per poder veure en tot moment el tracte al producte. La sala destaca per ser elegant i crea una atmosfera que busca donar protagonisme als plats i poder-los degustar en un entorn confortable. Tanmateix, és un lloc idoni també per a reunions d’empresa, amb taules àmplies i servei per servei.

Finalment, tota la carta del restaurant està disponible per emportar o per dinar al restaurant amb els horaris que permeten les restriccions actuals. Per ara de 13h a 15h, pel servei take away i per dinar al local. Us apunteu a una bona mariscada?

BON PROFIT!!!

Informació important de MariscCo Còrsega

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.