Inicio > Notícies > El restaurant La Poma torna a obrir les seves portes a La Rambla

El restaurant La Poma torna a obrir les seves portes a La Rambla

L’emblemàtic restaurant de La Rambla La Poma torna a obrir les seves portes

Fa més de 40 anys que el Restaurant La Poma es troba al 117 de La Rambla de Barcelona, i mai fins al moment havia hagut de tancat. El seu doble pis de vidrieres no passa desapercebut, i tampoc durant l’últim any en què no hi ha hagut moviment dins del local, ja que el restaurant va haver de tancar per primera vegada en la seva història a causa de la pandèmia.

Però ja s’acaba aquesta època grisa del sector de la restauració (esperem!), i La Poma torna a obrir les seves portes a la ciutat, mantenint un ambient informal, cosmopolita i càlid.  Les seves taules són el lloc ideal per a descansar després d’una jornada de compres o d’una visita al centre històric de Barcelona, mentre gaudim de la seva cuina mediterrània i de les vistes que ens porten les seves grans vidrieres ens separen de l’aldarull que hi ha en aquest reconegut passeig.

La carta del restaurant és molt variada, i si el visiteu podreu tastar des de tapes típiques, amanides o plats de pasta, carn i pizzes cuinades en forn de llenya. Tot amb opcions a menú que inclouen postres i beguda.

Obriran de dimecres a diumenge en el següent horari:

  • Dimecres i dijous, de 12h a 17h.
  • Divendres, dissabtes i diumenges de les 12h i fins a les 23h.

No cal dir que l’establiment compta amb les màximes mesures de seguretat i higiene per complir amb la normativa, a més de la presa de temperatura a cada client en l’entrada al local i la realització de test d’antígens setmanal al seu equip. Així, el restaurant vol continuar amb la seva història, contemplant des dels seus grans finestrals com la ciutat es recupera i torna a imperar l’enrenou que caracteritza a La Rambla.

Si els voleu visitar, recordeu que els trobareu al número 117 de La Rambla i podeu reservar a través d’aquest enllaç.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.