Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > 2a Ruta de tapes La Cuina del Port by Porxos del Port

2a Ruta de tapes La Cuina del Port by Porxos del Port

Torna La Cuina del Port amb les millors les tapes a Porxos del Port, plena de propostes interessants per fer el vermut a Barcelona o gaudir d’un pla gastronòmic fantàstic amb els amics o família

He de dir que estem molt emocionats de com es torna a animar el sector gastronòmic barceloní després d’aquest any i pico tan llarg, i us assegurem que estem 100% disposats a gaudir-ho al 100%. El 4 de juny va arrancar, fins al 30 de juny, la segona edició de la Ruta de Tapes La Cuina del Port, de la mà de l’associació de comerciants de Pla de Palau.

Els equips de cuina de 10 restaurants dels Porxos del Port, eix comercial dels carrers Isabel II, Llauder, Reina Cristina i Pas Sota Murall, han tornat a elaborar 10 tapes de temporada maridades amb un vi, cava o cervesa inspirades en la trajectòria i la cultura de cada restaurant. Aquí podreu veure tots els detalls de la ruta.

Entre els participants hi trobem grans clàssics ja coneguts per nosaltres com el 7 Portes, Oaxaca, Carballeira o el Celler Vidrios y Cristales, juntament amb Casa Pascual, Cadaqués, H10 Port Vell, Maracaibo, Can Paixano i Perikete. Tots ells oferiran a tots els interessats les seves tapes pensades per l’ocasió amb el corresponent maridatge per 6€.

A més a més, a l’Instagram de @portxosdelport es llançarà un concurs on els participants podran votar la tapa que agradi més i se sortejaran 2 dinars o 2 sopars per a dues persones per valor de 90 € per parella, per gaudir de restaurant que triïn.

Porxos del Port a través d’accions com #lacuinadelport busca donar visibilitat i atraure el públic local a un dels eixos comercials amb més història i ADN gastronòmic de la ciutat. En aquests moments Porxos del Port compta amb 20 associats que formen part d’aquesta associació i que van des de restaurants o hotels, fins a establiments carregats d’història i Institucions.

Voleu saber les tapes que més ens van agradar de la Ruta Porxos del Port?

Gaudir d’aquestes rutes és un luxe (molt assequible) per poder conèixer les cuines dels restaurants pendents o que et torni la nostàlgia d’alguns bons moments viscuts en ells. Us deixem les tapes en l’ordre que les vam tastar i al final us desvetllem el nostre TOP 3:

1. Restaurant 7 Portes. Paella Parellada tradicional amb una Copa de cava 7 Portes

2. Bodega Vidrios y Cristales. Papas aliñás amb verat i una Copa de Vermut de Reus

3. Perikete. Ensaladilla amb Copa de vi negra Viña Pomal

4. Casa Pascual. Paella de marisc amb una canya
5. H10 Port Vell. Bacallà amb salsa d’all negre i ou poché amb una Copa de vi blanc Hermanos Lurton

6. Oaxaca. Taco de Cochinita Pibil amb una Cervesa Malquerida

7. Restaurant Cadaqués. Ensaladilla russa amb una Copa de vi Blanc Martí Faixó

8. Bar Maracaibo. Gambetes de Huelva fregides amb maionesa de gingebre amb una Canya

Ens van quedar per tastar les tapes del Restaurant Carballeira, que proposa una Broqueta de Mar i Terra amb petxina de pelegrí, gamba, espàrrecs de marge i pernil ibèric amb una copa d’albariño DO Rias Baixas i l’aperitiu de Can Paixano a base de carxofes, seitons, bitxo, banderilles i olives amb una copa de cava Berenguer Ramon.

De les 8 tapes que vam tastar, tenim clar que el nostre TOP 3 es compon per l’Arròs del Restaurant 7 Portes, l’Ensaladilla del Restaurant Cadaqués i el Taco de Cochinita Pibil de l’Oaxaca.

Us diríem que és un pla perfecte si voleu per un petit tast de restaurants que no coneixeu. Així podeu veure com respiren disfrutant d’un petit tast i tornar en aquells que més us hagin cridat l’atenció.

BON PROFIT!!!

Resum
Títol del post
2a Ruta de tapes La Cuina del Port by Porxos del Port
Descripció
Arranca la segona edició de la Ruta de Tapes Porxos del Port, propostes molt interessant per fer el vermut a Barcelona o gaudir d'una pla gastronòmic fantàstic.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.