Inicio > Restaurant > Spoonik, The Last Season

Spoonik, The Last Season

L’espai gastronòmic clandestí de Jon Giraldo i Jaime Lieberman, Spoonik, reobre les seves portes aquest estiu per acollir la seva última temporada.

Han sigut 8 anys d’experiències gastronòmiques clandestines singulars, però ha arribat el moment de baixar-ne el teló a partir del proper mes de setembre. Ho faran amb una última i emotiva temporada que recollirà l’essència d’aquest espai particular i innovador. Els cuiners Jon Giraldo i Jaume Lieberman posen fi d’aquest forma a una etapa, que ha fet de Spoonik una de les propostes més originals i disruptives del panorama gastronòmic de Barcelona.


Spoonik compta amb un espai únic a Barcelona, un petit palauet que es tornarà a convertir, tots els divendres i dissabtes d’estiu (fins al 18 de setembre), en l’escenari d’una experiència gastronòmica i sensorial ben alta. A Spoonik l’alta gastronomia d’avantguarda d’arrel llatinoamericana es dóna la mà amb vins i licors sorprenents, llums, sons i altres elements destinats a despertar els sentits i completar una experiència que ha conquistat molts comensals (com nosaltres) des de la seva discreta obertura fa vuit anys. Hi hem estat 2 vegades i mai ens van deixar de sorprendre; és una experiència on cal anar amb la ment oberta i deixar-se emportar la creativitat, emocions i la gastronomia.

El millor per conèixer l’univers Spoonik és saber-ne poques coses, obrir la ment i deixar-se endur per endinsar-se en l’univers que els xefs i el seu equip de cuina han creat per nosaltres. En aquesta última temporada els cuiners combinaran creacions noves amb alguns plats emblemàtics de la història del local, com la mítica Oda al Blat de moro (si us plau, volem la recepta).

Un cop es digui adéu a Spoonik, es podrà seguir gaudint de la gastronomia dels xefs en els diferents espais que tenen actualment en marxa. L’street food llatinoamericà d’Anormal (a Barcelona, Castelldefels, Mataró i Madrid) és un must, els pollastres de Jonny Brasa, els entrepans i altres propostes amb llamàntol de The Lovster, els burritos Burrikos, els sabors suggerents d’Àsia amb Anormal Àsia i els gelats de Wondays.

Preparats per aquesta última aventura? Nosaltres segurament hi estarem en uns dies i, evidentment, us n’explicarem l’experiència per aquí i al nostre Instagram.

Com gaudir d’Spoonik The Last Season

Han canviat moltes coses a Barcelona en els últims vuit anys, però no ho ha fet la manera d’apropar-nos a Spoonik. Es reserva a través de la pàgina web i, a partir d’aquí, el comensal rebrà instruccions d’on anar i l’hora.

  • Del 4 de juny al 22 de juliol i del 9 d’agost al 18 de setembre.
  • Divendres i dissabte a les 19h i a les las 21.30h. Disponible també en altres dates per esdeveniments privats.
  • Preu del menú degustació amb begudes: 75€
  • Opcions de maridatge per 25€ i 45€
  • Reserves a www.spoonik.com

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.