Inicio > Restaurant > Restaurant El Mamón Barcelona

Restaurant El Mamón Barcelona

El Mamón, un restaurant amb una àmplia carta de tapes i platets per compartir reinventats, creatius i molt ben treballats

Després d’estar tancat per la pandèmia (dels nassos), l’1 de maig va reobrir les portes El Mamón, un restaurant de nom gamberro, reflecteix l’esperit amb què els seus amos el van dissenyar i també la seva carta. Si el visiteu us trobareu amb un espai ampli, amb cert punt industrial, però colorit i elegant, amb un gran encant.

La seva proposta opta per una carta de cuina d’autor, creativa i elaborada amb productes de proximitat. Però a més a més, els que ho vulguin podran allargar la nit fins a la matinada, gaudint dels seus còctels i música a tot volum.

Quins plats recomanem de El Mamón?

Aquí ja sabeu que som més menjar, així que posem-nos mà a l’obra. Les tapes i platets que trobareu al restaurant segur que us són coneguts, però ells els hi donen una volta posant algun toc ben original, i jugant amb el gust i les textures.

Nosaltres vam començar amb les seves Croquetes de gambes amb salsa d’algues, ben cremoses i intenses de sabor. Vam seguir amb la seva versió de les Patates braves. Les preparen amb lingots de patata, acompanyats d’allioli de moniato i una salsa ben picant (com toca!).

Després vam seguir amb un Steak Tàrtar, suau de sabor, equilibrat, perfecte pels que no us agrada amb un excés d’espècies.

Vam seguir amb les seves Aletes de pollastre desossades i lacades amb amanida de wakame. Pels dos, va ser un plat imprescindible i, a més a més, molt còmodes de menjar (ja sabeu que normalment menjar aletes de pollastre, és sinònim d’embrutar-se els dits). I vam acabar amb uns Nachos amb salsa de cheedar amb trufa i costella trossejada, una combinació diferent per prendre els totopos i que lliga molt bé.

El punt final dolç el va posar aquest Cheesecake per compartir. Val a dir, que totes les postres les fan també ells al restaurant.

A nivell de servei va estar bé. Bastant ràpids (excepte un moment al final) i eficients, portant un bon ritme de plats.

Si us ha interessat la proposta, aquest restaurant se situa al cor de barri barceloní de Sant Antoni, i està obert tots els dies de la setmana a partir de les 11.00 del matí i fins a les 3.00. Si us va la marxa, preneu nota: el restaurant ha recuperat la música en directe i els divendres i dissabtes un duet de músics vibrant amenitzarà els sopars amb ritmes de la rumba més autèntica.

BON PROFIT!!!

Restaurant El Mamón, Barcelona

  • Webhttps://elmamon.restaurant/
  • Direcció: Passatge de Pere Calders, 2, 08015 Barcelona
  • Telèfon:  +34  633 625 965
  • Horari Restaurant: De dilluns a diumenge de 11:00 a 3:00
  • Preu: €€€ (aprox 25 per persona)
  • Servei: 8/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.