Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > AGT i El Prat arrenquen temporada amb el Quinto Tapa i el Pota Blava com a protagonista

AGT i El Prat arrenquen temporada amb el Quinto Tapa i el Pota Blava com a protagonista

El Prat, de la mà de l’AGT (Associació Gastronòmica i Turisme) arrenca temporada gastronòmica amb el pollastre Pota Blava com a protagonista.

El pollastre Pota Blava tornarà a ser el protagonista gastronòmic de la tardor i el QuintoTapa serà la seva entrada per la porta gran. Serà l’ingredient protagonista de la restauració del Prat del 14 al 31 d’octubre, amb una nova edició del QuintoTapa. Aquest any han sigut 26 els restauradors que s’han sumat a l’acció i que treballaran amb aquest pollastre les seves propostes de tapa. D’aquesta forma donen rellevància a un producte de primera qualitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb diferents propostes ben divertides.
Aquest, es manté la proposta de la tapa Pota Blava a 3,5 € i la tapa de la casa a 3 €, sempre amb un Quinto Magna o l’opció de gaudir de vins amb DO Penedès.
A més a més, aquest any, el QuintoTapa torna amb el sistema de vot online a quintotapa.cat per escollir les millors tapes de la ruta gastronòmica i el millor cambrer o cambrera. En el seu afany de ser més sostenibles, AGT redueix els elements en paper de la ruta.
 
Tenint presents les mesures per mantenir la distància social i extremar la higiene per tenir cura de la salut pública, l’objectiu de #QuintoTapa2021 és donar vida de nou a una important activitat tant per l’economia de la ciutat, com per la comarca, amb el producte estrella de les cuines de la ciutat, el Pota Blava, i al que s’afegeixen les verdures de temporada del nostre territori, apropant-nos una alimentació més saludable i sostenible.
Ja sabeu que nosaltres hem recolzat en moltes ocasions a l’AGT i les seves rutes. Són rutes sempre amb propostes molt ben treballades i amb una forta vinculació amb els productes del territori. Si teniu l’oportunitat, feu una passejada per la ruta i expliqueu-nos que us sembla.
 
El Pota Blava, un producte de primera
El Pollastre Pota Blava va ser el primer que va aconseguir la IGP a l’estat. Un plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes i unes cuixes sense plomes i allargades amb un color blau pissarrós. Les seves característiques de criança són úniques: criat en granja, amb espai suficient pel seu creixement, i una alimentació que segueix el reglament de la IGP. Quan surt de la cassola, el resultat és espectacular, amb una carn fina i melosa, un gust i sabor persistents, rica en proteïnes i pocs greixos.
BON PROFIT!!!
 
Tota la informació a:
  • Web: quintotapa.cat
  • Xarxes Socials de l’AGT – Facebook: Gastronomia Baix Llobregat | Twitter @agtbaix | Instagram @agt_baix
  • Xarxes QuintoTapa –  Facebook, Twitter, Instagram: QuintoTapaKm0

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.