Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Arriba el Dia dels Morts als Restaurants Ándele de Barcelona!

Arriba el Dia dels Morts als Restaurants Ándele de Barcelona!

Els restaurants Ándele de cuina mexicana es preparen pel Dia dels Morts amb un menú especial i uns àpats plens de sorpreses.

La cadena de restaurants, apropa amb la seva carta la gastronomia mexicana i ofereix receptes clàssiques de Mèxic i típiques de la cuina més tex-mex. Els seus locals són moderns i acollidors i poden ser una bona opció per trobades amb amics o una sortida informal amb la parella.

Per celebrar «Halloween» han preparat un menú de 6 plats per 25€ per persona. Aquest menú inclou els següents plats: Callo de hacha con cóctel catrina, Ceviche verde de corvina, Ravioli Huitlacoche, Chile en nogada, el clàssic Taco al Pastor i un Pastís de Elote amb cafè d’olla.

Un menú molt complet que recorre alguns dels plats més típics de la gastronomia mexicana. Aquest, es complementarà amb experiències al mateix restaurant: com un concurs de disfresses on es podrà guanyar des d’un sopar a fantàstics lots de productes mexicans; un sopar amb música en directe a càrrec d’un grup de Mariachis, ben típic!; o el Taller de Pintacares enfocat als nens petits (al local de Santa Fe, i enfocat a nens i no tant nens!).

El menú estarà disponible per sobre el 31 d’octubre i per dinar i sopar l’1 de novembre.

Si us ha agradat la proposta, podeu reservar a través de la seva pàgina web.

BON PROFIT!!!

 

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.