Inicio > Qui som?

Des del blog Menja’t Barcelona volem donar la nostra visió sobre la gastronomia barcelonina. No som professionals, som joves amants de la gastronomia, i així intentarem transmetre-ho en cada entrada publicada.

Arribats des de Tarragona ja fa uns quants anys estem descobrint Barcelona: els seus racons més bonics, llocs especials on passejar i, sobretot, la seva fantàstica i variada gastronomia.

Us parlarem de restaurants de moda, aquells que trobareu en totes les guies de restauració -i que omplen el hashtag #foodiesbcn d’Instagram-; però amb nosaltres també descobrireu aquells locals de tota la vida o d’altres que, immerescudament, passen més desapercebuts. No us espereu crítiques professionals, no ho som, som com vosaltres, dos addictes al bon menjar.

Tampoc espereu crítiques negatives (sí constructives); si no està al blog, pot ser que no hi hàgim anat, o que hi hàgim anat i hagi sigut un desastre; no ho sabreu mai ;P

També parlem de vins. Hem muntat la nostra particular «Bodegueta» on amb vocabulari pla i comprensible per tothom, intentem aproximar-vos una mica més al fantàstic món enològic. No hi trobareu notes de cata tècniques i perfectes, trobareu meres recomanacions i descobriments que creiem interessants.

En definitiva, ens encanta sortir a sopar amb amics, en parella o en família, anar a prendre un cafè a un bar mono, fer el vermutet el dissabte al migdia en un bar de tota la vida, o anar de tapes per les terrassetes més solejades i modernes de Barcelona.

I també anem més enllà del nostre blog, i per això estem en diverses xarxes socials on compartim contingut diferent al del nostre blog; ens encantaria que ens seguíssiu!

facebook  twitterpinterest

Estem oberts a provar de tot; no teníem manies, almenys per ara. Així que si teniu alguna suggerència podeu enviar-nos un correu a [email protected] o personalment a  [email protected], [email protected].

Voleu conèixe’ns més a fons?

Natàlia Soronellas

Roger Dies

 

Blogs recomanats

Resum
Títol del post
Qui som?
Descripció
Descobreix qui hi ha darrera de Menja't Barcelona.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

(7) Comentarios

 1. Montse Grima

  Molt bona informació, bons restaurants…Mmmmm

  1. nataliasoronellas

   Moltes gràcies!:) Seguirem buscant restaurants que valguin la pena.

 2. Bcn Last Call

  Què fort! Jo també sóc de Tarragona!! 😉 Una abraçada! Núria

  1. nataliasoronellas

   Que fort! Et seguia sense saber-ho!! 😀

 3. F.R.F

  Per quant ….. Menja’t Tarragona ?

 4. Gente Cosmo

  Qué blog más guay ahora ya se donde consultar mi ciudad, Saludos!!!

  1. nataliasoronellas

   Muchas gracias!! 😀

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.